Här är Pixelants nya vänner!

Det här med nya namn är aldrig lätt, men i detta fallet råkade det faktiskt bli relativt enkelt, eller förvirrande, det beror på hur man ser det ;D

Men nu, låt oss presentera våra nya trainees Isabelle, Erik, Linn, som alla tre kommer att spendera sin tid på Marknadsavdelningen. Vi har också ytterligare en Erik och Linn här, som skriver sin kandidatuppsatts i interaktionsdesign samt Malin som gör sitt examensarbete samtidigt som hon kommer att medverka i ett Front End-projekt.

Vi är Pixelants nya vänner!
Så, hur hamnade vi här?

Isabelle Bergstrand, Service Manager, YH utbilning.
I höstas glassade Isabelle över till Staterna där hon under 10 veckor lärde sig vad som finns att veta om sociala medier på ett framgångsrikt Ad Tech företag i San Diego.
På Pixelant blir det visserligen mindre palmer men ännu mer PR, marketing och content. På somrarna driver Isabelle ett café tillsammans med sin pojkvän i de smålänska skogarna, vilket är en perfekt start då hon drömmer om att en dag starta fler bolag.

Erik Lohaven, Service Manager, YH utbilning.
Har självmant lagt sin första praktik här på Pixelants marknadsavdelning för att sedan ha försprång när han efter 6 veckor återvänder till skolbänken. Han kommer nämligen då läsa introduktionskurs i just, marknadsföring. Som ni förstår är han strategiskt smart, men också kreativ och påhittig. Som om det inte vore nog kan han efter många år i restaurangbranschen sablera en champangeflaska med ett vinglas. Den ni!

Linn Olsson, Service Manager, YH utbilning.
Linn lärde känna Pixelant redan i höstas när hon var med och genomförde kampanjen Pay <IT> Forward, då som trainee hos samarbetspartnern Good Malmö. Men nu har hon alltså bytt team och med full fokus på Pixelant ska hon under 10 veckor lära sig allt hon bara kan om marknadsföring, kommunikation och employer branding. Hennes uppväxt som ensam tjej bland sex bröder har gjort henne till en ypperlig samordnare och projektledare även utanför arbetstid.

Erik Nilsson, Interaktionsdesign, Kandidatuppsats.
Denna norrlänning har förflyttat sig till sydligare breddgrader för att slutföra sin helomvändning från vass account manager inom media till en, om möjligt, ännu vassare interaktionsdesigner. Tillsammans med Linn Nilsson ska han på Pixelant skriva sin kandidatuppsats. Något som förhoppningsvis kommer gå bättre än hans tidiga dröm om att bli professionell fallskärmshoppare. Han insåg nämligen att han var både höjd- och fallrädd.

Linn Nilsson, Interaktionsdesign, Kandidatuppsats.
Med en utbildning inom grafisk design i ryggen och med bara några veckor kvar till ännu en examen är denna välutbildade hallänning på Pixelant för att skriva sin kandidatuppsats med fokus på animation, kognition och visuell perception. Även på sin fritid är hon intresserad av rörelse då hon gärna flyger runt upp och ner och leker acroyoga eller vandrar bland vackra fjäll. 

Malin Svensson, Front End developer, Mittuniversitetet.
Malin är på Pixelant i 10 veckor för att skriva sitt examensarbete och medverka i ett Front End-projekt. Malin är grundskollärare i botten, men omskolar sig nu helt. Hon har läst webbutveckling 120 hp de senaste två åren, och dessförinnan en termin med blandade webbutvecklings- och programmeringskurser. På fritiden löses världsproblem via löprundor eller tillbringas med make och tre goa ungar.

Vill du veta mer?