Malmö Arena har fått en ny webb!

Pixelant vann förtroendet att ge Malmö Arena en webb som matchar den faktiska arenan. Nu är den klar och uppe för allmän beskådan!

Malmö Arenas webbbesökare har fått en snyggare webb, som är mer överskådlig, lättnavigerad och responsiv, vilket gör den lika smidig i både mobilen och på surfplattan. En webbplats som reflekterar kvalitén på varumärket i övrigt.

 

"Malmö Arena är ett fantastiskt varumärke och det ligger alltid en stolthet i att få designansvar i sådana projekt. Samtidigt ligger det också en otrolig utmaning i att designa för en så bred publik. För att hjälpa Malmö Arena att möta sin publik fick jag tänka pedagogiskt, lekfullt, praktiskt och strikt på samma gång. Det gick bra och var mycket inspirerande, så jag ser fram emot att fortsätta jobba med Malmö Arena och utveckla upplevelsen på malmoarena.com ytterligare." säger Henrik Blomqvist som designat sajten.

Robert Lindh, VD Pixelant AB:
”Pixelant är ju ett Malmöföretag i grunden så det var givetvis jätteroligt att få vara med och bygga webben för en Malmöinstitution som Malmö Arena. Det är vi riktigt stolta över att vi fått göra.” 

Även Malmö Arena är mycket nöjda med resultatet. Karin Mårtensson, VD Malmö Arena är stolt över samarbetet med Pixelant och menar att den nya designen lyfter Malmö Arenas varumärke. Dessutom är sajten betydligt mer lättnavigerad än tidigare. 

Vill du veta mer?