Nya möjligheter med TYPO3 7.2

TYPO3 samfundet kämpar ständigt med nya funktioner och innovationer. Allt för att arbetsflödet för dig och mig och alla andra ska bli så smidigt och följsamt som bara möjligt.

Ett CMS för den kreativa webmastern

Med TYPO3 7.2 har processen av att skapa bra webb fått dominera. En blandning av små och stora funktioner underlättar vardagen. Allt från att du redan i CMS:et kan se hur många tecken som återstår i ett givet textfällt, till att du göra enkel bildbehandling i själva CMS:et. 

Nya funktioner i TYPO3 7.2

Målet är att minska hoppen mellan program och olika gränssnitter. Därför har TYPO3 7.2 även börjat använda sig av content elements eller innehållsblock.  I sitt grundutförande finner vi bara de för en minimal installation mest nödvändiga innehållsblocken. Men med Media Content Extention tillägget, kan du bygga på din sida i all oändlighet. Dessutom har TYPO3 7.2 en förbättrad re-direct eller omdirigeringsfunktion.

Med målet att göra webbeditering allt enklare, har TYPO3 samfundet hållit igen på en del av funktionerna till släppet av TYPO3 7.3 som kommer till hösten. De mål som sattes upp efter släppet av TYPO3 7.1 för två månader sedan har således justerats för att i detta släpp bara inkluderat de beprövade och stabila funktionerna. Såldes säkerställs ett mer stabit arbetsflöde.

Ett CMS av samfundet för samfundet

TYPO3 communityn eller samfundet arbetar kontinuerligt med att förbättra funktionaliteten och förenkla arbetsflödet för sina intressenter. Allt eftersom fler funktioner och innovationer testas och bedöms som stabila, integreras de in i kommande släpp. Nästa släpp av TYPO3 förväntas komma till hösten 2015. 

Vill du veta mer?

Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av TYPO3 och finns här för att svara på frågor. Pixelant är Sveriges främsta TYPO3 byrå med kunder över hela Europa.

Vill du veta mer?