Pixelant bygger om Malmö Arena

Webbyrån Pixelant har fått förtroendet att ge Malmö Arena en webbplats som bättre speglar den fysiska arenan och dess verksamhet.

– Bland ett flertal goda förslag, valde vi Pixelant som vår partner för Malmö Arenas nya hemsida, säger Karin Mårtensson, vd för Malmö Arena. Vi kände tidigt i processen att Pixelant hade förslag till nya lösningar och en kreativitet som tilltalade oss.

– Den nya plattformen kommer att vara enkel för oss att jobba i, tydlig att navigera i samt har en betydligt fräschare design, poängterar Karin. Vi ser redan fram emot nya och bättre möjligheter att kommunicera med befintliga kunder och målgrupper med möjlighet att driva ny trafik till vår hemsida.

På Malmö Arena är man övertygade om att den nya hemsidan inte bara kommer att ge fler besökare. Med Pixelants hjälp kommer man även bättre kunna visa den mångfacetterade verksamheten, få fler affärer och ökad omsättning. Pixelants vd Robert Lindh är mycket glad för förtroendet och ser fram emot projektet.

– Med tanke på att Pixelant är ett Malmöföretag i grunden, så är vi naturligtvis jättestolta över att få vara med och bygga webben för en Malmöinstitution som Malmö Arena.

Pixelant har stor vana av att jobba med stora företag som kräver en webb som ska fungera för flera varumärken, många språk och klara skyhög belastning.

Det har vi gjort förr och det är inga konstigheter med det, säger Robert Lindh. Besökare på Malmö Arenas nya webbsplats har att se fram emot en snyggare och mer överskådlig design.

En design som också kommer att vara lättnavigerad och responsiv, vilket gör sidan lika smidig i mobilen som på surfplattan.

Kontakt
Robert Lindh
0760- 01 25 61
robert@remove-this.pixelant.se

Vill du veta mer?