Pixelant + Resultify + IQQ + Campfire + Ode = sant

När jag startade Pixelant för 11 år sedan såg jag att många andra webbyråer låg efter i teknikutvecklingen. Jag bestämde mig för att starta upp och satsa, och det visade sig vara rätt och bra tajming. Pixelant växte snabbt och vi fick många stora kunder och partners. Sedan dess har vi blivit en väletablerad, ledande webbyrå inom TYPO3 som ligger i framkant vad gäller teknik.

 

Men i dag krävs det mer än teknik. Vi fortsätter såklart att jobba med API integrationer och språklager, men jag ser även att våra kunder kämpar med saker som att skapa bra innehåll och kommunikation, göra AdWords-kampanjer och sökmotoroptimera sin digitala närvaro.

För att kunna hjälpa dem med rubbet har Pixelant samarbetat med systerföretagen Resultify för att optimera resultaten online, IQQ för WordPress och på senare tiden även Ode Agency och Campfire Marketing för kommunikationen och innehållet.

Därför känner jag att det är dags att ta ett helhetsgrepp på riktigt.

Pixelants medarbetare fortsätter att djupdyka i databaser, men från och med nu har vi möjlighet att hjälpa dig som kund hela vägen. Vi går ihop med IQQ, Resultify, Ode och Campfire och blir en helhetspartner som kan erbjuda kompletta digitala lösningar.

Tillsammans blir vi nu Resultify.

Välkommen att besöka oss och läsa mer på www.resultify.se

Mvh

Robert Lindh

 

 

Vill du veta mer?