Programmering för kvinnor i alla åldrar

Det är med stor glädje och stolthet som vi på Pixelant kan meddela att vi under april kommer att sponsra Pink Programming!

Pink Programming Sunday handlar om att skapa en miljö där tjejer som är nyfikna på programmering kan ha roligt och känna sig hemma samtidigt som de lär sig att utveckla.

 

Bakom Pink Programming finns tre IT-tjejer som gärna vill träffa fler kvinnliga programmerare och dela med sig av det roliga inom programmering till andra kvinnor. Pink Programming handlar både om att umgås och inspirera varandra och att programmera. 

Det spelar ingen roll hur gammal du är eller vad du har för bakgrund, så länge du vill lära dig. Det enda kravet är att du har tillgång till en egen dator, och att du anmäler dig innan eventet. 

Välkommen den 3:e April
Kl. 10-15
Foo Café (Stora Varvsgatan 6a) 

Vi är jätteglada för att det finns ett så stort intresse för Pink Programmings workshop den 3:e april! Det stora intresset innebär dock att det redan är fullbokat. Det finns en väntelista som man kan skriva upp sig på genom att följa länken här: http://www.pinkprogramming.se

Vill du veta mer?