TYPO3 <3 Kaltura = Sant!

Cisco menar att vid 2017 kommer 69% av all konsumenttrafik på nätet kommer vara via video. Därför är det viktigt för Pixelant att hitta rätt plattform att integrera med TYPO3 CMS:et.

TYPO3 – Kanske världens bästa CMS är användarvänligt och backas upp av en gemenskap som ständigt filar och putsar för att göra den bättre.

Kaltura – En videohanteringsplattform för företag som vill äga sitt material själv, för företag som vill streama video live till sin publik och till företag som behöver ett vettigt och proffsigt verktyg för att hantera sin videobank.

Vi valde Kaltura

Det finns flera olika videoplattformar ute på marknaden men vi valde Kaltura av ett par enkla anledningar.

  1. Den är fullt kompatibel med mobila enheter.
  2. Gör det enkelt för dina tittare att dela videoklipp på Twitter, Facebook, Google +, LinkedIn m.fl.
  3. Sökmotoroptimerad
  4. För noga statistik över din trafik och hur besökarna interagerar med dina videos.

Det ska vara lätt och smidigt

Om det är svårt kommer det inte användas, det vet vi. Användarvänlighet är en av hörnstenarna i TYPO3 och därför letade vi efter en videoplattform som, precis som TYPO3, anammar användarvänlighet. Det fann vi hos Kaltura. 

Det ska vara snyggt

Det ser inte alltid jättesnyggt ut med Youtube-spelaren inbäddad på din webbsida. Kaltura låter var och en själva bestämma vilka färger spelaren ska ha, vilket låter din grafiska profil genomsyra HELA din webb.  Bättre för dig och ditt varumärke helt enkelt.

Det ska matcha vår ambition

På Pixelant jobbar vi stenhårt för bli bättre varje dag. Det är något vi ser i våra kunder så det faller sig naturligt att det är något vi kräver av alla företag vi samarbetar med. Kalturas ambition matchar vår egen och våra kunders. Därför känns samarbetet naturligt.

Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder att ta steget in i morgondagens webb redan idag. Kolla tillexempel de här tipsen som Kaltura bjuder på för företag som är i startgroparna för att börja kommunicera med video.

Boka en demo redan idag!

Vill du ta en närmare titt på Kaltura i TYPO3? Inga problem – Boka en gratis demo direkt! 

Vill du veta mer?