TYPO3 CMS

Med TYPO3 hanterar du smidigt och effektivt din webbsida. Du loggar enkelt in från vilken webbläsare som helst och gör ändringar direkt på servern. Inloggning och rättigheter styr vem som får göra vad.

Bygg din webbplats i ett professionellt CMS

Systemet är mycket skalbart och passar därför det lilla och medelstora företaget lika väl som större koncerner och offentliga förvaltningar. TYPO3 växer med dig och gör det möjligt för alla att arbeta med ett professionellt webbpubliceringsverktyg.

Ett kostnadseffektivt webbpubliceringsverktyg

TYPO3 är byggt med öppen källkod (alltså inga licenskostnader), det är ett fullvärdigt CMS (Content Management System) med kapacitet att hantera allt från enmansföretaget till koncerner, kommuner och myndigheter, det är mycket flexibelt och, kanske viktigast av allt - det är mycket användarvänligt.

Med hjälp av TYPO3 kan man som webbredaktör enkelt hantera informationspublicering och informationsspridning på webben och i andra kanaler såsom mobil, sociala medier etc.


TYPO3 är det tredje största CMS:et i världen och används av en mängd olika företag. Allt fler inser fördelarna med att arbeta med ett flexibelt, användarvänligt och licensfritt webbpubliceringsverktyg.

Fördelarna med TYPO3 är många, du kan läsa om några av dem här.

Enterprise Content Management System

Systemet används av bl.a. Loréal, Daimler Chrysler, Volkswagen, Harvard, KonicaMinolta och New York Times med mera. Både riktigt stora och lite mindre företag använder TYPO3 eftersom det är totalt anpassningsbart för alla webbplatser.

Här kan ni se fler som använder TYPO3 www.t3blog.com

Pixelant och TYPO3

Pixelant är ledande i Sverige på på TYPO3. Vi har ett genuint intresse för webbpublicering med detta fantastiska verktyg och har stor erfarenhet av webbprojekt i olika branscher. Vi har det som krävs för att just ditt företag ska lyckas på webben.

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring våra produkter eller tjänster – Om du är intresserad av att få mer information kring våra priser eller önskar boka en demonstration så är du varmt välkommen att kontakta oss via nedanstående formulär.

Citatet
Kajsa Hindberg, Tepe
Kajsa Hindberg Webbredaktör - TEPE

Vi är stolta över att erbjuda våra besökare en responsiv sajt

Kontakta oss

Undrar du hur Pixelant skulle kunna hjälpa er med er digitala närvaro? Hör av er till oss så berättar vi gärna om våra samarbetsformer och tjänster.

Robert Lindh, Affärsutvecklare
E-post: robert@remove-this.pixelant.se
Mobil: +46 760 01 25 61

Få svar på dina frågor