Nya pixelant.se

Med nya pixelant.se har vi tänkt till och tänkt om. Givetvis vill vi med vår egen sajt visa på fördelarna med TYPO3, men framförallt fördelarna med att ha Pixelant som partner i planeringen och byggandet av din nya webb. 

Vi välkomnar nya pixelant.se

Det gör vi bäst med att visa på vad vi faktiskt åstadkommit tillsammans med våra kunder. Vi har valt att lägga fokus på att låta våra kunder komma till tals genom vår sajt och berätta sina unika historier.

Bland våra fallbeskrivningar hittar du bland annat nya Tomelilla.se som är en av Sveriges säkraste och definitivt Sveriges snabbaste kommunsajt. Ett annat kund-case är den Svenska designprisvinnande mso.se som vi byggt till Malmö SymfoniOrkester.

Utöver dessa hittar du storbolag som Meda, TePe, Sydsvenskan och andra som alla har gett oss förtroendet att dels bygga deras webblösningar och sedan använda dem som referenser.

Inget skrytbygge

Även om vi är jätteglada och nöjda med vår nya webb, så är det faktiskt samma grund som vi använder för vår mest grundläggande webblösning. Istället valde vi att lägga extra resurser på en ny design som bättre reflekterar vår verksamhet, än på att utveckla nya funktioner. Vi kallar plattformen ”Core” vilket är en lösning som fungerar för de flesta behov. Det är en bra bas att bygga på och anpassa.

En webb för framtiden

En investering av denna storlek behöver även ha en lite längre livslängd. Det är därför Pixelants Core är responsiv och alltså anpassar sig efter skärmen på den enhet som laddar sidan. Den är lika fin och effektiv på såväl mobilen eller surfplattan som på desktopen. En lösning som låter webbsajten leva vidare fastän marknaden byter standard från dagens till nästa generations mobiler och surfplattor. En lösning som både vi och våra besökare kan leva bekvämt med ett bra tag framåt.


Vill ni veta mera om vår plattform eller vill boka en 30 min demo så tveka inte att kontakta oss.

Citatet
Robert Lindh VD Pixelant

Det finns så mycket duktiga bolag och människor där ute!


Kontakta oss

Undrar du hur Pixelant skulle kunna hjälpa er med er digitala närvaro? Hör av er till oss så berättar vi gärna om våra samarbetsformer och tjänster.

Robert Lindh, Affärsutvecklare
E-post: robert@remove-this.pixelant.se
Mobil: +46 760 01 25 61

Få svar på dina frågor