Kund

Emcomp

Projekt

Responsiv hemsida

  • Koncept & Design
  • Utveckling
  • Mobil responsivitet
  • Konsultation
  • Support & Underhåll

”En enkel och snabb-arbetad paketlösning som passar alla våra bolag”

Joakim Aspe, Business Area Manager på EmComp 

PAKETERAD SPECIALLÖSNING TILL SPECIALISTER

Strax efter sommaren slutförde Pixelant ännu en webbplats åt Addtech-gruppen. Denna gång fick vi förtroendet att bygga en ny webb för EmComp AB. Företaget specialiserar sig på avsäkring och förbindningsteknik till en lång rad applikationer. 

Pixelant är sedan 2014 rekommenderad leverantör av webbplatser åt teknikkoncernen Addtech. Tillsammans med koncernen Addtech IT har vi tagit fram en kostnadseffektiv paketlösning åt Addtech-bolagen. Efter att Addtech haft kontakt med flera leverantörer valde de att utöka samarbetet med oss – vilket vi förstås är mycket glada och stolta över.

Resultat

JOAKIM ASPE PÅ EMCOMP BERÄTTAR

”Vi ville bort ifrån vår dåvarande webbplattform som var väldigt tidskrävande och svår att uppdatera. Det var en utmaning, vi hade kort om tid och projektet kunde inte ta för mycket interna resurser. Pixelant hade en paketerad lösning för alla bolag inom Addtech. Pixelant har en modern inställning till företags närvaro på nätet och en förmåga att leverera anpassade lösningar som passar koncerner och större bolag.”

Joakim Aspe - Emcomp
Joakim Aspe Business Area Manager

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet eller kanske hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.