Kund

MALMÖ SYMFONIORKESTER

Projekt

KOLLABORATIONS-PROJEKT

  • Utveckling
  • Mobil responsivitet
  • Sökmotoroptimering
  • Konsultation
  • Support & underhåll

”Vi ville ha en webbplats skapad utanför boxen”

Kicki Persson, AD och projektledare på Resultify

GULDPRISAT MÄSTERVERK

En snygg och funktionell sajt som ökar försäljningen och upplevelsen för kunderna. Det var målen när Malmö Symfoniorkester bestämde sig för att skapa en ny webbplats.

Uppdraget gick till oss på Pixelant och Resultify. Medan Resultify ansvarade för att ta fram design och interaktionsdesign samt populering tillsammans med Malmö Symfoniorkester, tog Pixelant fram den tekniska plattformen, utvecklade alla funktioner och implementerade designen.

I början av oktober fick sajten Svenska designprisets guld i kategorin ”Identitet digital” med med juryns motivering:

”För ett mästerverk i responsiv design, som inbjudande rullar ut röda mattan för information och suggestion inför alla de tillgängliga artistiska upplevelserna.”

PER-OLA NILSSON, VD FÖR MALMÖ SYMFONIORKESTER BERÄTTAR

”Beslutet att låta Pixelant och Resultify leverera vår nya sajt fattades på känsla. De var långt framme, visade att de ville och ingav stort förtroende för att de verkligen skulle leverera. Och resultatet är mätbart. Försäljningen har ökat, vi erbjuder våra kunder en bättre upplevelse och de stannar längre på sidan. Designpriset är ytterligare ett erkännande på att vi valt rätt strategi.”

 

Malmö SymfoniOrkester

Per-Ola Nilsson - VD Malmö Symfoniorkester
Per-Ola Nilsson VD Malmö Symfoniorkester

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet eller kanske hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.