Kund

NAZAR

Projekt

Hemsida

  • Koncept & design
  • Utveckling
  • Mobil responsivitet
  • Konsultation
  • Support & underhåll

”Vi vill ge våra kunder unika upplevelser på och utanför hemsidan”

Kemal Yamanlar, Managing Director på Nazar Nordic

DRÖMRESOR PÅ FEM SPRÅK

Nazar Nordic specialiserar sig på charterresor till Turkiet. För att fler resenärer ska kunna få upp ögonen för semesterpärlorna i öst fick reseagenturens hemsida både en ny plattform och en ny design.

På mindre än fyra månader flyttades hela den befintliga sajten över till TYPO3 – under samma period byggde vi på Pixelant också nordiska språkversioner. Idag finns hemsidan på inte mindre än fem språk.

Målet var att marknadsavdelningarna i alla de nordiska länderna själva ska kunna hantera och uppdatera hemsidan. Flytten till den nya plattformen har även inneburit att man kommer kunna följa alla konversions bättre.

KEMAL YAMANLAR, MANAGING DIRECTOR PÅ NAZAR NORDIC

”Charterbolagens hemsidor ser av tradition nästan likadana ut – vi vill sticka ut hakan och istället skapa unika upplevelser för våra kunder. Där är vi inte riktigt än, men Pixelant har hjälpt oss att komma en bit på vägen. Trots tuff deadline har de levererat de vad de lovat – inte mindre än fem språkversioner och samt en responsiv design.”

Resultat

Kemal Yamanlar
Kemal Yamanlar Nordic Managing Director

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet eller kanske hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.


övriga referenser