Nordvalls hemsida från Pixelant

Kund

Nordvalls

Projekt

Responsiv hemsida

  • Utveckling
  • Koncept & Design
  • Mobil responsivitet
  • Konsultation
  • Support & Underhåll

EN NY PLATTFORM FÖR STORYTELLING

Familjeföretaget Nordvalls tillverkar alla typer av självhäftande etiketter samt olika sorters biljetter, taggar och förpackningsmaterial. Varje produkt har en historia bakom sig – något som Nordvalls ville lyfta fram när hemsidan skulle få en uppfräschning.

I ett nära samarbete med Nordvalls tog vi på Pixelant fram en ny responsiv design som låter besökare få ta del av varje etiketts historia.

Den nya sajten har fler funktioner och fler tekniska möjlighet, bland annat för rörlig media och integration med sociala medier. Den nya hemsidan är också en viktig kanal för Nordvalls kunder när de vill göra beställningar.

Resultat

CAROLINE DAHL, MARKNADSKOORDINATOR 

“Hemsidan är en viktig kanal för oss när vi kommunicerar med såväl befintliga som presumtiva kunder. Här hittar de uppdaterad information om våra produkter, nyheter om företaget och branschen och kan göra beställningar. Eftersom vi vill kunna uppdatera hemsidan helt på egen hand är det viktigt för oss att ha en webbleverantör som bryr sig om slutresultatet. Det märks att Pixelant är måna om att kunden är nöjd – och att de också vill vara stolta över hemsidorna de levererar. Det sporrar mig som är webbredaktör – nu vill jag utveckla vår webb ännu mer!”

Citatet
Caroline Dahl, Marknadskoordinator
Caroline Dahl Marknadskoordinator

Varje etikett har en egen historia.

Kontakta ansvarig säljare

Undrar du hur Pixelant skulle kunna hjälpa er med er digitala närvaro? Hör av er till oss så berättar vi gärna om våra samarbetsformer och tjänster.

Robert Lindh, Affärsutvecklare
E-post: robert@pixelant.se
Mobil: +46 760 01 25 61

Få svar på dina frågor


övriga referenser