Orenas kundexempel Pixelant

Kund

Örenäs slott

Projekt

Hemsida

  • Koncept & design
  • Utveckling
  • Mobil responsivitet
  • Konsultation
  • Support & underhåll

"Vi har ökat vår digitala närvaro med 200 procent”

Paul Svensson, AD Örenäs Slott

VARUMÄRKESBYGGANDE DESIGN

Våren 2015 ville Örenäs Slott ha en ny design på sin webb. Förutom möjligheter att göra bokningar online skulle besökare kunna se filmer om slottets olika aktiviteter och erbjudanden, samt få en överblick över dem i en kalender.

Pixelant tog fram den nya responsiva designen. Målet var att göra en modern och funktionell sajt som ger samma användarupplevelse på en datorskärm som i olika mobila enheter.

Den nya webben lanserades knappt två månader efter projektets start. Sedan dess har antalet bokningar och närvaron i de digitala kanalerna ökat betydligt.

Resultat

PAUL SVENSSON, AD ÖRENÄS SLOTT

”Pixelant tog fram vår allra första hemsida. Eftersom de är lyhörda och snabba var det ett enkelt beslut att även låta dem göra designen till den nya sajten. Den blev klar på bara två månader och har alla tekniska möjligheter vi ville ha. Det känns också tryggt att alltid ha tillgång till Pixelants tekniska expertis om vi behöver det.”

 

 

Citatet
PAUL SVENSSON
PAUL SVENSSON AD ÖRENÄS SLOTT

Det känns tryggt att alltid ha tillgång till Pixelants tekniska expertis om vi behöver det.”

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet eller kanske hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.


övriga referenser