Purus - Pixelant kundexempel

Kund

Purus AB

Projekt

Responsiv hemsida

  • Utveckling
  • Koncept & Design
  • Mobil responsivitet
  • Sökmotoroptimering
  • Konsultation
  • Support & Underhåll

"Idag är hemsidan vårt viktigaste skyltfönster."

JÖRGEN REIMAN EHLE, KOMMUNIKATIONSCHEF PURUS 

Bakgrund

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av sanitetsprodukter för badrum och kök med närvaro i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland och Storbritannien. Våren 2014 ville man uppdatera hemsidorna i de olika länderna och ge dem ett enhetligt utseende. Det fanns också önskemål från företagets inhouse-byrå om en mer lättarbetad och flexibel sajt.

Vi på Pixelant tog fram en målgruppsanpassad och responsiv webbdesign med nya mallar samt flyttade sajterna till en ny plattform. Samtidigt skapades produktdatabaser för de olika sidorna för att på ett tydligt sätt kunna visa upp produktsortimentet.

Förändringarna gör att Purus kunder idag kan besöka de olika hemsidorna när de vill ha inspiration eller information om företaget eller dess produkter. 

Resultat

Intervju

“Tidigare var hemsidan ett komplement till våra produktkataloger. Med den nya designen och alla landsversioner samlade på en portal har vi vänt på steken. Idag är webben vårt största skyltfönster och antalet besökare har ökat rejält. Pixelant har varit en professionell och bra partner under hela arbetet – från idé till kompletta webbsajter på sex marknader”, säger Jörgen Reiman Ehle, kommunikationschef i Purus. 

Citatet
Jorgen Reiman Ehle, PURUS AB
Jorgen Reiman Ehle Kommunikationschef

Idag är hemsidan vårt viktigaste skyltfönster.

Kontakta ansvarig säljare

Undrar du hur Pixelant skulle kunna hjälpa er med er digitala närvaro? Hör av er till oss så berättar vi gärna om våra samarbetsformer och tjänster.

Robert Lindh, Affärsutvecklare
E-post: robert@pixelant.se
Mobil: +46 760 01 25 61

Få svar på dina frågor


övriga referenser