Kund

Sölvesborgshem

Projekt

Hemsida

  • Koncept & design
  • Utveckling
  • Mobil responsivitet
  • Konsultation
  • Support & underhåll

Responsiv plattform för modern lägenhetsuthyrning

När fastighetsbolaget Sölvesborgshem skulle uppdatera sin webbplats fick Pixelant uppdraget att ta fram en ny responsiv webbdesign. Samtidigt integrerades sajten med det befintliga fastighetssystemet. Målet var att låta hyresgästerna ta del av den information de behöver digitalt.  

Idag kan besökare använda sajten för söka efter lediga bostäder. Här finns också uppdaterad information om hur det går till att söka efter hyresrätter samt regler för Sölvesborgshems bostadskö. 

Under arbetet med den nya webbdesignen togs även en ny logga fram. Den speglar Sölvesborgshems resa mot att bli en modern och lättillgänglig hyresvärd. 

Resultat

TAMARA BENGTSSON, KOMMUNIKATÖR 

”Att bli mer tillgängliga för våra hyresgäster var ett av målen när vi beslöt oss för att uppdatera vår webbplats. Vi ville göra det enklare att söka efter lediga bostäder, men också att flytta den information som tidigare fanns i broschyrer och tryckta dokument till webben. 

Digitaliseringen är ett steg mot att bli ett modernare fastighetsbolag. Vägen dit har varit en utmaning och inneburit att vi har fått se över hela vår informationsstruktur. 

Pixelant har varit vår tekniska partner och även bistått med kompetens i arbetet med integrering mellan den nya webbplatsen och vårt befintliga fastighetssystem. De har också hjälpt oss att ta fram grunden till vår nya grafiska profil som innebär att vi idag uppfattas som det moderna fastighetsbolag vi vill vara.“

Citatet
TAMARA BENGTSSON
TAMARA BENGTSSON KOMMUNIKATÖR, SÖLVESBORGSHEMS

“Genom att bli mer digitala blir vi mer tillgängliga“

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet eller kanske hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.


övriga referenser