Kund

Sydsvenskan

Projekt

Kollaborations projekt

  • Utveckling
  • Koncept & Design
  • Mobil responsivitet
  • Sökmotoroptimering
  • Konsultation
  • Support & Underhåll

”Kunden är jättenöjd med samarbetet och säljer mycket mer”

Fredrik Ardmar, strateg och partner på Resultify

NYTT TÄNK I TIDNINGSVÄRLDEN

En modern webbsida med mål att få nyhetstidningen Sydsvenskan att sälja fler digitala prenumerationer. Det var idén som vår partner Resultify hade när de kom till oss för att få hjälp med tekniken. Lösningen blev en webbsida med CMS baserat på TYPO3.

Det visuella var centralt och i projektet ingick programmering av parallax scrolling, som gör att bakgrundsbilden förändras dynamiskt i takt med att användaren scrollar på sidan.

I början av 2014 var det dags för lansering. Resultatet blev en responsiv webbsida anpassad för alla enheter där Resultify och Sydsvenskan enkelt kan uppdatera innehållet.

FREDRIK ARDMAR PÅ RESULTIFY BERÄTTAR

 ”Det finns flera anledningar till att vi valde att jobba med Pixelant när vi skulle utveckla sajten för Sydsvenskan. Vi stod för konceptet, den grafiska designen och marknadsföringen. Pixelant är duktiga på tekniken, de är inte så dyra och har en leveranssäker organisation. Jag kan förvänta mig att kvaliteten blir bra och att de levererar det de ska inom den tid man sagt.”

RESULTAT

Fredrik Ardmar - Senior Web Stategist / Founder Resultify
Fredrik Ardmar Senior Web Stategist / Founder Resultify

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet eller kanske hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.