Kund

TePe Munhygien

Projekt

Responsiv hemsida

  • Utveckling
  • Koncept & design
  • Mobil responsivitet
  • Sökmotoroptimering
  • Konsultation
  • Support & underhåll

”Vi är stolta över att erbjuda våra besökare en responsiv sajt”

Kajsa Hindberg, webbredaktör på TePe Munhygienprodukter AB

EN SAJT FÖR ALLA BESÖKARE

Pixelant har haft ett flerårigt samarbete med TePe Munhygienprodukter AB, ett Malmöbaserat familjeföretag som designar, utvecklar och producerar tandvårdsprodukter. Vi har tillsammans med TePe utvecklat företagets intranät, flera kampanjsajter och den globala webbsidan.

TePe Munhygienprodukter AB har dotterbolag i flera olika länder och det ställer höga krav på en webbsida i flera språkversioner. 2009 började vi bygga deras externa sajt i TYPO3 som möjliggör arbete i flera språklager. I dag finns sajten på sju olika språk.

I juli 2014 lanserades det senaste projektet – en helt responsiv sajt som funkar i alla enheter.

Resultat

KAJSA HINDBERG PÅ TEPE BERÄTTAR

”Valet av TYPO3 som CMS och Pixelant som leverantör har bland annat gjort det möjligt för oss att jobba i flera språklager. Vi verkar över hela världen och det är viktigt att skräddarsy informationen i den mån vi kan. Målet är att sajten ska vara så tillgänglig som möjligt för våra besökare oavsett var de befinner sig och om de har mobil, surfplatta eller dator. Med Pixelants nya plattform har vi lyckats med det.”

Kajsa Hindberg, Webbredaktör Tepe
Kajsa Hindberg Webbredaktör Tepe

Kontakta oss

Vill du veta mer om projektet eller kanske hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.