SAMARBETE GER MERVÄRDE

Vi söker ständigt nya partners för att ge våra kunder ett så komplett erbjudande som möjligt. Om du har en vision eller ett potientionellt samarbete – hör av dig till oss. 

Partners

På Pixelant arbetar vi med partners på olika nivåer för att stärka vår kompetens och vårt kunderbjudande. Av erfarenhet vet vi att samarbete och utbyte av kunskap är viktiga delar i lyckade projekt. Det ligger även i vårt intresse att alltid kunna erbjuda våra kunder nya effektiva lösningar och den främsta spetskompetensen.

Några av våra partners

Resultify hjälper företag att synas, engagera och skapa affärsnytta online. Genom partnerskapet med oss på Pixelant hjälper vi våra kunder att identifiera och ta fram en konkret handlingsplan med tydliga unika affärsmål – till en lägre kostnad.


iPaper A/S utvecklar och marknadsför programvara som en tjänst för online-publicering, det vill säga allt från online-kataloger och e-tidningar till desktop, smartphones och surfplattor. Genom ett samarbete kan vi erbjuda helt kundanpassade lösningar för i stort sett alla uppdrag och kanaler.


JG Communication är en kommunikationsbyrå med experter inom strategisk kommunikation på den internationella marknaden. Tillsammans hjälper vi kunder inom alla branscher att både kommunicera bättre och att nå sina affärsmål.


Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Det kan ske genom ett strategiskt partnerskap likväl som separata tjänster och drift.


QBank är en webbaserad mediabank som effektiviserar arbetet med marknadskommunikation. Det gör vi genom att automatisera processer och centralisera arkivet av verksamhetens digitala tillgångar. Resultatet blir mer och bättre kommunikation till en betydligt lägre kostnad.


APSIS är ett innovationsföretag som aldrig nöjer sig med kundfokus, handlingskraft, användarvänlighet, förändringsvilja och passionen för människor. Deras plattform - APSIS Pro - har sedan starten 2001 ständigt utvecklats och är numera Nordens populäraste verktyg för e-postmarknadsföring och Marketing Automation samt Lead Management.


Hubspot är en mjukvaruplattform för inbound marketing som hjälper företag att locka besökare, konvertera leads och skapa närhet med kunderna. Deras mjukvara innehåller alla verktyg, plus prisbelönta tjänster och support för att hjälpa företag bemästra inbound marketing.


Dotkeeper partner med pixelant

Dotkeeper är ett innovativt företag som är specialiserade på domännamnstjänster med bakgrund inom webbanalys, sökmotoroptimering och domänhantering. Dotkeeper bevakar framtidens internet när antalet toppdomäner utökas kraftigt från 300 till cirka 1700 st. 

Citatet
Jonas Eklund - Webmaster Tomelilla Kommun
Jonas Eklund Webmaster - TOMELILLA KOMMUN

Idag har vi inga licens-kostnader, det känns viktigt eftersom det är skattebetalarnas pengar


Kontakta oss

Undrar du hur Pixelant skulle kunna hjälpa er med er digitala närvaro? Hör av er till oss så berättar vi gärna om våra samarbetsformer och tjänster.

Robert Lindh, Affärsutvecklare

E-post: robert@remove-this.pixelant.se
Mobil: +46 760 01 25 61

Få svar på dina frågor