PRODUKTSITE MEDA SB12

Meda ville ha hjälp att bygga en produktsite för deras välkända varumärke SB12. Siten skulle lanseras i 16 länder som en del av kampanjarbetet. I uppdraget ingick att implementera en design som bättre kunde spegla varumärket.

Medas samarbete med Pixelant bygger på så gott som dagliga dialoger. Dels pratar vi om hur vi kan effektivisera vår verksamhet genom att bygga mallar som kan användas för flera lands- eller produktsajter. Dels diskuterar vi vilka speciallösningar som Pixelant kan hjälpa oss med. Eftersom Meda är en internationell koncern är det viktigt att alla våra webbplatser följer reglerna i de olika länderna.”

SB12

SB12 är en munvårdsproduktt med en patenterad sammansättning som neutraliserar dålig andedräkt. Produkten är utvecklad på Tandläkarhögskolan vid Oslo Universitet.

MEDA

Meda är ett ledande internationellt specialty pharma-företag med en bred produktportfölj som når mer än 80% av den globala läkemedelsmarknaden. Försäljningen uppgick till mer än 19,6 miljarder SEK i slutet av 2015. 

SB12 hemsida i olika enheter