VÅRA TJÄNSTER

Utveckling

Pixelants fokus ligger på teknisk utveckling och vi har stor erfarenhet av komplexa projekt med integration mellan olika plattformar och system. Vi vågar säga att vi är experter på flexibla webblösningar med den senaste tekniken. Med mångårig erfarenhet av webbprojekt i olika branscher har vi utvecklat närvaron online för såväl internationella koncerner som kommuner och egenföretagare.

Är du trött på ett komplicerat och kostsamt publiceringssystem? Behöver du specialanpassade moduler för att utveckla din verksamhet? Vill du veta mer om TYPO3, ett licensfritt CMS? Kom till oss med dina tankar - vi utvecklar dem till framtidssäkra webblösningar.

Koncept & Design

Snygg design är lika viktigt som att din webb är enkel att underhålla. Vi ser till att företagets profil och identitet väger lika tungt som de tekniska aspekterna som prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. Det gör din webb enkel att hitta för besökaren och ökar samtidigt lönsamheten.

Båda delarna är integrerade från början i det koncept och den design vi tar fram – tillsammans med dig eller med en extern byrå. Era önskemål översätter vi sedan till funktioner, gränssnitt och design i ett licensfritt CMS.

Mobil responsivitet

Drygt hälften av den svenska befolkningen surfar idag primärt från en mobil enhet.

Vi bygger därför alltid responsiva webbplatser som anpassar sig till skärmens bredd på en datorskärm, surfplatta, tv och smartphone – utan att det påverkar ditt arbetsflöde, sajtens funktion eller besökarens upplevelse.

Vi på Pixelant har valt att följa den högsta standarden vilket är fyra storlekar.

SEO Sökmotoroptimering

Förutom att din webbsida följer de tekniska riktlinjerna för sökmotoroptimering krävs det att den har relevant innehåll. Bra texter och bilder på rätt plats, informativa rubriker, nyckelord och korrekt använda sidtitlar hjälper besökaren att snabbt hitta rätt.

Vi på Pixelant hjälper dig att producera sökordsoptimerat material till din webbplats. 

De webblösningar vi levererar följer riktlinjerna för att sökmotorer ska indexera sidorna effektivt. Tillsammans gör vi en analys av din webbplats och sätter upp en plan med tydliga mål för er digitala marknadsföring. Vill du optimera sökresultatet ytterligare hjälper vi dig med tjänster som AdWords eller Facebook-kampanjer.

Utbildning

Utbildningar ingår alltid som en del av samarbetet med våra kunder. Hjälper vi dig exempelvis att sätta upp en hemsida får du prova på att skapa sidor, ladda upp bilder, redigera text och andra funktioner som systemet innehåller.

Vi har även utförlig online-dokumentation med tydliga instruktionsfilmer som hjälper dig att komma vidare i ditt arbete. Har du frågor på vägen är du alltid välkommen att fråga oss – vi erbjuder support på flera språk.

Våra utbildningar hålls vanligtvis i våra egna trevliga lokaler på vårt huvudkontor i Malmö. Har ni egen utbildningssal kommer vi gärna till er och håller utbildning på plats.

Support & Underhåll

Vi tycker inte att ett samarbete tar slut när projektet har kommit i mål. Istället erbjuder vi full support så länge den webblösning som vi har levererat är i drift. Våra supportavtal garanterar att din webbplats alltid ligger i den tekniska frontlinjen.

I vårt webbaserade ärendesystem kan du ställa frågor och göra beställningar online. Där ser du också svaren från våra utvecklare och vilken status din förfrågan har. Du kan givetvis också alltid ställa frågor till oss via telefon.

Hosting

Pixelant har egna servrar ute i molnet med omfattande övervakning och support, men vi samarbetar även med flertalet hosting-partners. Därför kan vi anpassa våra tjänster för just din verksamhet. Lösningen utvecklas helt efter dina önskemål. Det innebär att du inte behöver investera onödigt mycket i hårdvara, utan istället kan betala en låg månadsavgift.Kontakta oss

Undrar du hur Pixelant skulle kunna hjälpa er med er digitala närvaro? Hör av er till oss så berättar vi gärna om våra samarbetsformer och tjänster.

Robert Lindh, Affärsutvecklare
E-post: robert@remove-this.pixelant.se
Mobil: +46 760 01 25 61

Få svar på dina frågor