Att välja CMS

Bygg din webbplats i ett professionellt CMS

Vill du ha en flexibel och skyddad del på din webbplats för exempelvis kunder eller partners? Där användaren själv uppdaterar sina uppgifter och får tillgång till material som inte är publika på ditt företags webbplats?

Välj det som är rätt nu och för framtiden

När du väljer webbpubliceringsverktyg är det viktigt att du säkerställer att du får en plattform som du kan jobba med både idag och imorgon. Som i alla val är det viktigt att förstå behov och matcha dessa mot de olika lösningar som finns tillgängliga. Vi på Pixelant har valt att fokusera på OpenSource-alternativen då vi tror, och har bevisat, att det är det mest kostnadseffektiva och flexibla alternativet. 

Att välja bland de olika OpenSource-alternativen blir då nästa steg. Vår erfarenhet visar att TYPO3 är det verktyg som stödjer de flestas behov, speciellt för de som har ett mer avancerat behov vilket även de mindre företagen tenderar att få med tiden (kom ihåg: välj ett verktyg som stödjer er idag och i framtiden).

Citatet
Kajsa Hindberg, Tepe
Kajsa Hindberg Webbredaktör - TEPE

Vi är stolta över att erbjuda våra besökare en responsiv sajt

Kontakta oss

Undrar du hur Pixelant skulle kunna hjälpa er med er digitala närvaro? Hör av er till oss så berättar vi gärna om våra samarbetsformer och tjänster.

Robert Lindh, Affärsutvecklare
E-post: robert@remove-this.pixelant.se
Mobil: +46 760 01 25 61

Få svar på dina frågor